Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lauran OMMELLUS esittäytyy

Lauran OMMELLUS syntyi äitiyslomani aikana vuonna 2017. Tarkoitus oli olla osa-aikainen yrittäjä ja ommella trikoovaatteita ILONA rantasalmelle alihankintana palkkatyön ohessa. Ompelu sujui, kysyntää oli koko ajan enemmän ja vuorokaudessa eivät tunnit enää riittäneet. Puolen vuoden päästä tein rohkean ratkaisun ja irtisanoiduin vakituisesta työsuhteesta ja ryhdyin kokoaikaiseksi yrittäjäksi.

Ompeluhommia riitti ja lisäksi tein koti- ja mökkisiivouksia ohessa. Kotona takkahuoneen nurkassa ompelu rupesi pian ahdistamaan tilanpuutteet vuoksi. Keväällä 2019 huomasimme suunnittelevamme ILONA rantasalmen yrittäjän kanssa yhteisen liiketilan avaamista Sulkavalle.

Kesäkuussa avasimmekin Sulkavan keskustaan yhteisen myymälän ja minä sain myös kunnolliset työtilat. Tällä hetkellä omat tuotteet ja korjausompelu työllistävät sen verran, että alihankintaompelu ILONA rantasalmelle on jäänyt vähäiseksi.

Lauran OMMELLUS valmistaa erilaisia laukkuja ja kasseja. Kännykkälaukut, olkalaukut, vetoketjupussukat ja kangaskassit ovat päätuotteitani, mutta lisäksi teen erilaisia käsitöitä kuten avainnauhoja, koruja ja kortteja. Kaikki tuotteeni valmistan itse käsityönä alusta loppuun saakka. OMMELLUKSEN laukuille onkin myönnetty Avainlippumerkin käyttöoikeus. Laukkujen ompelun ohessa tarjoan myös erilaisia ompelupalveluja kuten korjausompelua, sisustusompelua ja tilausompelua. Olen ommellut esimerkiksi metsästysseuralle poncho-pyyhkeitä ja taitoluisteluseuralle pantoja ja narureppuja.

Tulevaisuus näyttää mihin suuntaan yritykseni lähtee kulkemaan. Toivon ja haaveilen, että tuotteideni kysyntä vain kasvaa ja työllistän itseni tällä myös tulevaisuudessa! Nyt jo voi sanoa, että rakas harrastus on vähän levinnyt käsistä.

-Laura