Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta, sähköpostilla lauranommellus@gmail.com tai puhelimitse 040 715 7234. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. 

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti 3vrk aikana.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Tilaukset maksetaan verkkomaksuna (Checkout).

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Verkkokauppatilaukset toimitetaan postitse tai matkahuollon kautta kiinteään 5 euron hintaan. Pakkaus- ja postikuluihin sisältyy alv. 24 %.

Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti kolmen arkipäivän sisällä maksun kirjautumisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Jos haluaisit tehdä tilauksen Suomen ulkopuolelle voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lauranommellus@gmail.com

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on 14 vrk:n vaihto ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön, alkuperäiskuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan mahdolliset laput kiinni. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole AINA suoraan yhteydessä meihin; lauranommellus@gmail.com tai 040 715 723.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti vaihto- ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.