Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Verkkokaupan sopimusehdot

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta, sähköpostilla lauranommellus@gmail.com tai puhelimitse 040 715 7234. Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.  
Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä toimituksesta. 

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksaminen ja maksutavat

Tilaukset maksetaan joko verkkomaksuna (Checkout) tai sähköpostiin tulevalla ennakkolaskulla. 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Verkkokaupassa postikulut määräytyvät tuotteen mukaan. Tilaukset toimitetaan joko kirjeenä 4 € tai pakettina 6 €. Saat lopullisen postikulujen hinnan ennakkolaskussa. Pakkaus- ja postikuluihin sisältyy alv. 24 %.

Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti kolmen arkipäivän sisällä maksun kirjautumisesta. Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen. Toimitus onnistuu verkkokaupan kautta tällä hetkellä ainoastaan Suomeen. Jos haluaisit tehdä tilauksen Suomen ulkopuolelle voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lauranommellus@gmail.com

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on 14 vrk:n vaihto ja palautusoikeus ostamillesi tuotteille. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen on oltava täysin käyttämätön, alkuperäiskuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan mahdolliset laput kiinni. 

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ole AINA suoraan yhteydessä meihin. 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.