Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Lahjakortti

Lahjakortti

Haluatko antaa lahjan, joka on saajalleen varmasti mieluisa! Tällä lahjakortilla vastaanottaja voi valita haluamiansa Lauran OMMELLUS tuotteita myymälästä. Toistaiseksi lahjakortti ei käy verkkokauppa ostoksiin.

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivämäärästä alkaen.
Hiusdonitsit

Hiusdonitsit

Muodikkaat hiusdonitsit eli scrunchiet ovat helppo ja hiusystävällinen tapa laittaa hiukset kiinni ponihännälle tai nutturalle.
LUURI Kännykkälaukku

LUURI Kännykkälaukku

LUURI on erinomainen kännykkälaukku, johon mahtuu kaikki tarvittava mukaan. Kaksiosaisessa minilaukussa on vetoketjutasku edessä, johon mahtuu vaikka toinen kännykkä. Pitkä 130 cm säädettävä olkahihna. LUURI laukkua löytyy kahta eri kokoa.
SIMPPELI

SIMPPELI

SIMPPELI on yksinkertainen ja tyylikäs pikkulaukku niin arkeen kuin juhlaan. Laukussa on vetoketju suljenta, avotasku laukun sisällä sekä pitkä säädettävä olkahihna.
KÄSVESKA

KÄSVESKA

KÄSVESKA on maan mainio olkalaukku, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Laukussa vetoketju suljenta, vetoketjutasku edessä ja avotasku sisällä. Pitkä säädettävä olkahihna puuvillaa.
LEMPI laukku

LEMPI laukku

LEMPI laukku muuntautuu taittolaukusta myös repuksi. Monikäyttöinen, tukeva ja tilava laukku on vuoritettu ja siinä on vetoketjutasku edessä ja avotasku sisällä. Laukkuun mahtuu muun muassa A4 lehtiö.
Kangaskassit

Kangaskassit

Kestävät ja pestävät kangaskassit itselle tai lahjaksi.
Vetoketjupussukat

Vetoketjupussukat

Tukevat ja vuoritetut vetoketjulliset pussukat ovat käteviä pikkutavaroiden säilytykseen. Pussukoita löytyy kahta kokoa.

-Pieni on noin 10x12 cm. Se sopii esimerkiksi kolikkokukkaroksi ja siihen mahtuu myös kortit.

-Iso on noin 14x20 cm ja sopii esimerkiksi meikkipussiksi tai penaaliksi.