Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Kännykkälaukku LUURI

Kännykkälaukku LUURI

LUURI on erinomainen kännykkälaukku, johon mahtuu kaikki tarvittava mukaan. Kaksiosaisessa minilaukussa on vetoketjutasku edessä, johon mahtuu vaikka toinen kännykkä. Pitkä 130 cm säädettävä olkahihna. LUURI laukkua löytyy kahta eri kokoa.
Lahjakortti

Lahjakortti

Haluatko antaa lahjan, joka on saajalleen varmasti mieluisa! Tällä lahjakortilla vastaanottaja voi valita haluamiansa Lauran OMMELLUS tuotteita myymälästä. Toistaiseksi lahjakortti ei käy verkkokauppa ostoksiin.

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivämäärästä alkaen.
SIMPPELI

SIMPPELI

SIMPPELI on yksinkertainen ja tyylikäs pikkulaukku niin arkeen kuin juhlaan. Laukussa on vetoketju suljenta, avotasku laukun sisällä sekä pitkä säädettävä olkahihna.
KÄSVESKA

KÄSVESKA

KÄSVESKA on maan mainio olkalaukku, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Laukussa vetoketju suljenta, vetoketjutasku edessä ja avotasku sisällä. Pitkä säädettävä olkahihna puuvillaa.
LEMPI laukku

LEMPI laukku

Jokanaisen LEMPI laukku on tukeva ja tilava olkalaukku jokapäiväiseen käyttöön. Laukussa on vetoketju suljenta, vetoketjullinen etutasku ja laukun sisällä on avotasku. Pitkä säädettävä olkahihna on puuvillaa.
Kangaskassit

Kangaskassit

Kestävät ja pestävät kangaskassit itselle tai lahjaksi.
Vetoketjupussukat

Vetoketjupussukat

Tukevat ja vuoritetut vetoketjulliset pussukat ovat käteviä pikkutavaroiden säilytykseen. Pussukoita löytyy kahta kokoa.

-Pieni on noin 10x12 cm. Se sopii esimerkiksi kolikkokukkaroksi ja siihen mahtuu myös kortit.

-Iso on noin 14x20 cm ja sopii esimerkiksi meikkipussiksi tai penaaliksi.