Toimitus alk. 4,90€. Ilmainen toimitus yli 85€ tilauksille.
Lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Lauran OMMELLUS

Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka omassa ompelimossa täällä Sulkavalla. Tuotteet valmistetaan huolella, luontoa kunnioittaen ja pieni pilke silmäkulmassa. Tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Kotimaista käsityötä

Lauran OMMELLUS on yhden naisen yritys Sulkavalla, Etelä-Savossa. OMMELLUS valmistaa käsityönä tyylikkäitä ja laadukkaita laukkuja sekä pussukoita jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki tuotteet suunnittelen ja valmistan itse alusta loppuun saakka. OMMELLUKSEN tuotteille onkin myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

Vastuullisesti sinulle

Laatu, käytännöllisyys ja ekologisuus ovat lähtökohtana tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Kankaat ovat OEKO-TEX® –sertifioituja ja kestävästi tuotettuja puuvilloja. Osa kankaista on myös painetty Suomessa. Materiaalit pyrin myös käyttämään mahdollisimman tehokkaasti, jotta hukkapaloja syntyisi mahdollisimman vähän. Laukkujen leikkauksessa syntyvistä hukkapaloista valmistetaan muun muassa kukkaroita, hiusdonitseja ja avainnauhoja.

Kaikki kankaat ja laukkumateriaalit tilaan Suomalaisista tukkuliikkeistä, joten työllistän välillisesti myös muita Suomalaisia yrityksiä.

Työtä suurella sydämellä

Ompeluun hurahdin kymmenisen vuotta sitten ja nyt rakkaasta harratuksesta on tullut työ, jota saan tehdä ilolla ja suurella sydämellä. Tuotteet valmistan huolella, pieni pilke silmäkulmassa. Toivottavasti tuotteeni ilahduttavat myös sinua!

Lämmin kiitos sinivalkoisesta valinnasta!

Laura Pöyhönen

Lahjakortti